Haptonomie

Haptonomie gaat over het in contact komen met jezelf en kan hulp bieden als je niet lekker in je vel zit, spanningsklachten ervaart of te maken hebt met overspannenheid of burned-out klachten. Soms uiten deze situaties zich in lichamelijke klachten, zoals nekklachten of rugklachten, maar dat hoeft niet altijd. Een haptonoom zal d.m.v. aanraking, oefeningen en gesprekken een proces faciliteren waarbij u inzichten opdoet en vermogens leert ontwikkelen die nodig zijn om beter met uw problemen en spanningen om te kunnen gaan. Haptonomie nodigt uit tot persoonlijke ontwikkeling en kan helpen om in een prettige en vertrouwde situatie aan jezelf te kunnen werken. 

Tarieven Haptonomie:

Intake 60 min: 85 euro

Haptonomie pakket 5 sessies: 385 euro

Na de intake wordt bepaald of haptonomische begeleiding aansluit bij uw situatie. Er zijn minstens 5 sessies nodig om de fenomenen die spelen duidelijk te krijgen en om het persoonlijke onderzoek afdoende aandacht te geven. Na deze 5 sessie kan besloten worden om nog een aantal sessies te doen.

Losse haptonomiesessies (alleen mogelijk na het pakket van 5 sessies) duren ook 60 minuten en kosten 85 euro.

Bij de juiste aanvullende verzekering (kijk onder vergoedingen en tarieven) is het mogelijk om de haptonomiesessies deels vergoed te krijgen. Overleg met Marcel Pool als u hiervoor in aanmerking wil komen.